fbpx
werken-bijna-uitverkocht

Investeren met visie

 

In Mirab’eau belegt u niet alleen in
een product met toekomst.

line
U investeert ook in een visie. U investeert in het principe dat actieve senioren zo lang mogelijk de regie van hun leven in eigen handen willen houden. U belegt in de overtuiging dat ze van elke dag moeten kunnen genieten. En tegelijk investeert u in het aanbieden van zorg en ondersteuning wanneer ze dat nodig hebben. En dat brengt op. Vandaag reeds, maar morgen nog meer.

Zowel voor de belegger als voor de eigenaar die een appartement koopt voor eigen gebruik is Mirab’eau een droomopportuniteit. U koopt in volle eigendom. Uw woning is dus helemaal van u. Op een locatie als deze is dat een zeldzame buitenkans! Investeren in een concept als dit is een uitzonderlijke beleggingsmogelijkheid. Een unieke plek als deze, met zijn bijzondere karakter, zal ongetwijfeld alleen maar aan waarde winnen. Voeg daar de demografische evolutie aan toe, met een snel verouderende bevolking en de stijgende vraag aan aangepaste huisvesting voor senioren in het kader van de ouderenzorg, en dit is een heuse no brainer.

5,5% nettorendement *

* geannualiseerd nettorendement / op 10 jaar / O.V.V. financiering

Exclusieve assistentiewoningen met zicht op groen en rendement.

mira-beau-fotos

8 redenen om te investeren in Mirab’eau

line
  • U investeert in een toplocatie: een kwalitatief hoogstaand project in een rustige
    groene omgeving, nabij het centrum van Hamme. Dit vormt uw voornaamste meerwaarde bij herverkoop.
  • U geniet van een verlaagd btw-tarief: slechts 12% btw op de bouwwerken i.p.v. 21%.
  • U geniet een vrijstelling van onroerende voorheffing.
  • U koopt een woning in volle eigendom met mogelijkheid tot eigen gebruik
  • U kiest voor een trouw en zorgzaam huurderspubliek.
  • U hoeft de verhuur en het beheer niet zelf op te volgen: de professionele uitbater Senior Living Group neemt dat voor zijn rekening.
  • Uw investering rendeert maatschappelijk: samen bezorgen we senioren de mooiste tijd van hun leven, in een unieke woonomgeving.
  • U investeert in een groeimarkt. Tegen 2030 zal het aantal 65-plussers in Oost-Vlaanderen met 45% zijn toegenomen. Ook lokaal groeit de markt aanzienlijk: in Hamme komen er jaarlijks ongeveer 80 65-plussers bij en voor de komende jaren wordt een exponentiële stijging verwacht. Het aantal 80-plussers stijgt met 45 personen per jaar. Momenteel is er echter een nijpend tekort aan kwalitatieve en ruime assistentiewoningen. Het huidige aanbod bestaat vooral uit sociale huisvesting.
Woonkamer

Geïnteresseerd of vrijblijvend meer info
over dit uniek project?

Neem snel contact met ons op.
Wij maken graag tijd voor u!

Mirab'eau residences | Hamme

springvis-logo
logo_2
Niet contractueel bindend.
Alle 3D beelden, afbeeldingen en plannen zijn niet bindend en louter ter presentatie.
copyright Springvis - Eindeloos communicatie